Տեխնոլոգիա դասընթաց.«Խոհարարական հմտություններ»
Լուսանկարը՝ Անի Սարգսյանի
Սեբաստացի TV 2019
Նախագիծն ուղղված է 2019-2020 ուսումնական տարում Միջին դպրոցի սովորողների տեխնոլոգիա դասընթացի կազմակերպմանը: Դասընթացի շրջանակներում սովորողները կզբաղվեն արտադրությամբ ուսուցմամբ:
Նախագիծ
Նպատակ
Նպատակ
- Տեխնոլոգիա դասընթացի այլընտրանքային կազմակերպում
Ժամկետ
- 2019-2020 ուսումնական տարի
- 6-8-րդ դասարանի սովորողներ
- զրույց-քննարկում սովորողների խմբի, Մայր դպրոցի խոհարարների և ընդմիջման կազմակերպիչների հետ
- կերակրատեսակի որոշում
- մթերքի գնում, կերակրատեսակի պատրաստում, վաճառքի կազմակերպում
- վարպետության բաց դասեր մասնագետ-խոհարարների հետ
- հմտությունների փոխանակման ծրագրեր
Արդյունք
- խումբը տիրապետում է խոհարարական հմտությունների
- ծանոթանում է առեվտրային փոքր շուկային
- դասընկերների խումբն անցնում է հավես աշխատանքի խոհանոցում
- կատարած աշխատանքի արդյունքով խումբը կարողանում է պարգևատրվել ուսումնական ճամփորդությամբ
Անհրաժեշտ է
- աշխատանքային սենյակ՝ խոհանոց, որտեղ կլինի ջեռոց, խոհանոցային սպասք
Комментарии
Отправить комментарий